Verrassend Makkelijk Verkopen
Share the love via Social Media

Yesss! Wanneer jij net een kaartje hebt gekocht of gekregen voor het Verrassend Makkelijk Verkopen met een Sterk Netwerk Event, dan hoor je al bij 'de club van ambitieuze ondernemers met een positieve 'can do' mentaliteit'. 

Extra tof: jij hebt nu invloed op wie er bij jou in de zaal zit op 13 september. Hoe? Door dit evenement te delen met andere toffe ambitieuze ondernemers uit jouw netwerk. Bijvoorbeeld met die ene prospect die je graag 'in het echt' spreekt. Met die 10 VIP-klanten, die je graag een onvergetelijke live ervaring wil geven. Of gewoon, met je netwerk via social media.

Deel daarom nu dit evenement met je netwerk. We hebben al kant en klare berichten en afbeeldingen in het juiste formaat gemaakt, zodat delen voor jou super makkelijk is.

Hoe kun je in 10 seconden iets op social media delen?
1. Kies je favoriete afbeelding en sla deze op je computer of telefoon op
2. Kies je favoriete social media kanaal, klik op delen en voila: klaar ben je!

Kleine moeite, groot plezier. Alvast heel erg bedankt en tot snel!

Liefs,
Maartje Blijleven en Francina van den Berg

PS: Wanneer we dit allemaal doen, ontstaat er op 13 september een mega waardevolle groep die elkaar echt verder helpt. Niet de strugglende zeurders die hun verantwoordelijkheid niet nemen. Wel de ambitieuze ondernemers die investeren in hun eigen ontwikkeling en snel willen groeien. Jij profiteert hier dus direct van. Dat is de kracht van online community building. Een sterk netwerk.

Delen op LinkedIn, Instagram, Facebook, Twitter

1. Kies je favoriete afbeelding en sla deze op je computer of telefoon op (even selecteren en rechtermuisknop 'opslaan' op een screenshot nemen).


null null null null

Delen op Instagram (stories)

Hieronder ook een paar plaatjes om in je stories te delen. Als je ons tagged onder je bericht of in je story, dan geven we jou een shoutout in onze stories. Zo krijg je meteen zichtbaarheid in ons netwerk. @maartjeblijleven en @masteryourbusinessmoves op Instagram. 

null null null null